Een korte maar hevige storm haalde bomen neer, veroorzaakte wateroverlast en van verschillende huizen viel de stroom uit. Gelukkig is er niemand gewond geraakt en is de elektriciteit 's nachts weer aangesloten.

Sarnelli storm06

 
De ochtend erna...
De stormschade van gisteravond is erger dan we dachten. Bomen kwamen neer op elektriciteitsleidingen en daken werden geheel of zwaar beschadigd. Het kleine huis aan onze 2 rai tuin raakte zwaar beschadigd evenals de Jan & Oscar en St. Patrick ' s huizen en refter in Pai Si Tong. Ook het dak van de sala bij Sarnelli House werd verpletterd. Alle hens aan dek vanochtend, met de boerderijmedewerkers, geholpen door de jongens van Gary & Janet Smith House en Sarnelli House. Zelfs de kleintjes hielpen mee om het gevallen puin op te ruimen in hun speeltuin. Shea stuurde het personeel naar buiten om twee kettingzagen te kopen om de omgevallen bomen weg te ruimen, maar er moet nog veel werk worden verzet om beschadigde watertorens, daken, ramen en muren te repareren en te vervangen. Hele woningen zijn in de nabijgelegen dorpen gesneuveld dus we hebben geluk dat al onze huizen er nog staan. Onze kinderen moeten oppassen want er liggen elektrische kabels op de wegen.
We blijven echter heel dankbaar dat er niemand gewond is geraakt. Daken kunnen vervangen worden. Onze kinderen en medewerkers zijn veilig.
Go To Top