Lucas van LeeuwenBart van der Lee, privéchef

Onlangs leerde we hem al kennen, en nu verrast hij ons iedere week met een heerlijk recept: privékok Bart van der Lee is vanaf nu dé kok van Olleke Bolleke Radio!

Bart werkt ruim 7 jaar als privéchef bij een rijke familie in Londen en heeft een indrukwekkend CV. Zo liep hij stage bij sterrenrestaurants Noma in Kopenhagen en bij The Waterside Inn in Engeland. Ook heeft hij een aantal jaren het vak geleerd in restaurants van sterrenkoks Toine Hermsen en Henk Savelberg. Daarna besloot hij om naar het buitenland te gaan en werkte hij onder andere in Egypte als chefkok op enorme luxe jachten, 5-sterrenhotels en restaurants. Daar had hij ook de leiding over meerdere koks en was hij verantwoordelijk voor het interieur ontwerp en marketing.

In 2012 verhuisde Bart naar het Caribisch gebied waar hij hoofd was van alle privékoks van 20 luxe villa’s in het Amanyara resort. Hier leerde hij ook zijn vrouw kennen met wie hij nu 2 mooie dochters heeft. Na 1,5 jaar hard werken, maar ook genieten van de parelwitte stranden, is hij nog 1,5 jaar chef geweest op een aantal privéjachten op de Mediteraanse zee. En toen besloot hij zich samen met zijn vrouw te gaan vestigen in het Verenigd Koninkrijk.

Vanaf medio september belt onze verslaggever Suzanne Spliethoff elke week met Bart, en hij zal ons verrassen met zijn passie, kennis en creativiteit. Dus luister elke week naar het zondagmiddagprogramma “Oh, Oh, Oh, dit is de Paul en Fenno show” waar onze huiskok heerlijke recepten met jullie zal delen. En vergeet vooral niet om jullie eigen creaties te delen via Facebook!

Deze recepten zullen met mooie foto’s op de radio-website van Olleke Bolleke worden weergegeven. Vragen over de recepten of als u iets precies wilt weten kunt u direct aan de privé kok van Olleke Bolleke vragen, bezoek daarvoor Bart zijn eigen website maar even: https://bartvanderlee.co.uk/bart-van-der-lee/olleke-bolleke-radio-recepten/

Go To Top