Pattaya is misschien niet de mooiste badplaats aan de oostkust van de Golf van Thailand, maar wel een badplaats waar werkelijk van alles te beleven is.

Natuurlijk is de schoonheid niet ver van Pattaya te zoeken, Olleke Bolleke kan u wel verzekeren dat Oost Thailand een bijzonder indrukwekkend gebied is, met vele locaties die zeer zeker niet zouden misstaan op een ansichtkaart..

Naast prachtige kusteilanden zijn er ook tal van culturele activiteiten zoals de tropische tuinen van Noong Noch en de wereldbekende ladyboy cabaretshows.

In Pattaya zijn een tal van bezienswaardigheden te bezoeken, maar een dagje ontspannen op het strand is ook zeker aan te bevelen, daarnaast zijn er nog vele andere attracties die gratis te bezoeken zijn.

U kunt bij wijs van spreken op iedere hoek excursies boeken van eilandontdekkingsreizen tot gezinsplezier bij Dolphin World en Cartoon Network. 

Daarom is Pattaya een fantastische bestemming om te ontspannen, veel plezier te hebben en meer te leren over de Thaise cultuur.

Onder het menu "Pattaya Info" presenteer ik je dan ook met trots allerlei leuke dingen die je in onze badplaats kunt doen.

Go To Top