poseidon1

Dit restaurant maakt onderdeel uit van boetiek hotel Poseidon in het hart van de wijkgemeente Jomtien en staat als redelijk exclusief bekend, waarschijnlijk omdat daar de uit Nederland afkomstige Bart Munsters achter het fornuis staat.

De menukaart bestaat uit verschillende voorgerechten, soepen, hoofd en nagerechten allemaal fraai gedecoreerd op bord, het behoeft géén betoog dat de ingrediënten iedere dag vers zijn. 

In de vroege morgen gaat Bart erop uit om te kijken welke markt de meeste verse aparte producten aanbiedt, om het die dag in een speciaal menu aan de gasten te presenteren.

Van oudsher heeft Pattaya de naam een vissersplaatsje te zijn, welke zich in de afgelopen jaren tot een metropool van wereldklasse heeft ontwikkeld. Om aan dit beeld te voldoen heeft het restaurant zijn toevlucht tot een gerenommeerde visleverancier die dagelijks aan het hotel verse vis,schaal en schelpdieren levert.

Natuurlijk kan het zo zijn dat u niet van vis,schaal en schelpdieren houdt, treur niet, het menu is voorzien allerlei heerlijk gerechten waar uiteraard vlees niet op ontbreken.

Naast de a la carte kaart, organiseert restaurant Poseidon ook iedere maand een aantal evenementen, zoals een fondue avond, speciale wijn-proefavonden en tapas diners, meestal worden deze avond op de woensdag avond gehouden, wat een ideale gelegenheid is om de week te doorbreken.

poseidon2

Zo bestaat een tapas avond uit een selectie van 16 verschillende gerechtjes waarvan u onbeperkt kunt genieten voor v.a. 995.- Baht p.p. 

Het leuke van deze avonden is, dat deze iedere maand verschillen van samenstelling, zo is er een Italiaanse tapas avond, een Duitse, een Hollandse en een internationale tapas avond 

Heeft u zin om eens met de keuken van Hotel Poseidon kennis te maken, bel dan even: 038 303 698 of 038 303 701

Of bezoek de website van Poseidon eens (hier klikken).

poseidon3

Go To Top