uit in pattaya

RESTAURANT TRINDY
Een gezellig huiskamerrestaurant waar de invloed van het oude Indonesië duidelijk de overhand heeft. Andy van origine Balinees is de chef-kok terwijl O’ley, uw gastheer uit Korat komt, beiden zorgen ervoor dat u niets te kort komt en als tevreden gast huiswaarts keert. Het restaurant voert voornamelijk Indonesische gerechten met kleine uitstapjes naar de Thaise en westerse keuken.
Telefoon: 06 1016 4194

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook: https://www.facebook.com/trindy.indo
Informatie: https://ollekebolleke.info/indonesisch-restaurant-trindys-in-hartje-van-jomtien-een-schot-in-de-roos/

RESTAURANT SUGGESTIONS
In dit bijna bijna Belgisch aandoend onderkomen is restaurant Suggestions gevestigd, met de Belgische Edwin achter het fornuis kan het daar niet misgaan. Het restaurant beschikt over een prachtige tuin en een ruime parkeergelegenheid. Ik zal u verklappen ...suggestions is mijn favoriete restaurant, ik kan daar heerlijk rustig in mijn berenpak genieten van een bord Bisque d’ Homard en een magnifiek gebakken Foie Gras (oeps)
Telefoon 08 6558 0491
Website: http://lormansedwin.wix.com/suggestions
Facebook: https://https://www.facebook.com/suggestionspattaya

RESTASURANT JOEY'S PLACE
Dit petit restaurant treft in Soi 5/1 in Soi Khao Talo aan. Dit restaurant is zeer actief op het gebied van dagschotels, iedere dag brengt de chef heerlijk dag menu’s voor een bescheiden prijs. Een broodje shoarma met saus heeft u al voor 60 Baht in uw handen, heerlijk heerlijk.
Telefoon: 08 9934 5001
Facebook: https://www.facebook.com/groups/533964603887633

RESTAURANT MAI THAI
Dit door Belgische eigenaar (Antwerpen) en zijn Thaise vrouw  Mai runnen dit restaurant aan de Naklua Road tegenover Boncafe. Het is zonder meer een mooi met zorg ingericht restaurant met een menukaart met zowel Thaise als internationale gerechten. Ook kunt u hier terecht voor de speciaal bieren, uiteraard Belgische. Mai Thai beschikt ook over een terras waar het goed toeven is.
Telefoon: 038 412 164
Website: http://www.maithai.asia
Facebook: https://m.facebook.com/mai.thai.pattaya

RESTAURANT PATRICKS STEAKHOUSE PATTAYA
Dit restaurant in de promenade op de Second Road bestaat al jaren en daarmee schrijf ik gelijk een jarenlange culinaire belevenis, uiterst vriendelijk personeel en zonder meer een uitstekend keuken met een menukaart met voor ieder wat wils.
Telefoon: 06 3596 3500
Website: https://www.patricksrestopattaya.com
Facebook: https://www.facebook.com/Patricks-Steak-House-Pattaya-1063807093687241/

RESTAURANT MALEEHOUSE SOI LENGKEE
Dit restaurant, gelegen in een zijstraat tussen Soi Buakhao en de Third Road geniet grote bekendheid om zijn goedkope dagschotels, iedere dag wisselend, u kunt er de hele dag terecht van het vroege ontbijt, de lunch en het avondeten aan toe.
Telefoon: 08 6148 1661
Website: https://www.bedandbreakfast.eu
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013193354811<>

RESTAURANT ENJOY ANDRE
Dit van origine Belgisch restaurant met een internationale keuken, bevindt zich in Soi 6 van de Thappraya Road. Het restaurant heeft iedere dag een wisselend 3-gangen diner onder de 300 Baht en is onlangs begonnen met drie component maaltijden voor thuis onder de naam: ‘Take-a-way van André’
Telefoon 09 6474 1309
Facebook: https://www.facebook.com/enjoyandrerestaurantrooms

DE KITKAT LOUNGE CLUB
Een lounge club waar heren zich in het gezelschap van dames thuis zullen voelen. Een gezellige ambiance met rustige background muziek waar u helemaal niets te kort hoeft te komen.
Uw verlangen naar Thais gerecht zal hier altijd uit kunnen komen.
Telefoon: 09 0329 0940
Website: http://kitcatclub.asia
Facebook: https://www.facebook.com/KitCatPattaya

RESTAURANT DE HERBERGH
Dit restaurant heeft een menukaart waarop ieder wel iets van zijn gading kan vinden. Restaurant De Herbergh wordt bestiert door een gastheer die in Pattaya wel zijn sporen heeft verdiend, gezien de jarenlange aanwezigheid van hem.
Telefoon: 08  7075 9405
Facebook: https://www.facebook.com/denherbergh

THE PIRATE BAY CAFE
Wie kent deze aan het begin van Dongtarn Beach niet, een heerlijke dagzaak waar de zilte zeelucht tot u doordrinkt. Kapitein blauwbaard zult u hier niet tegenkomen, maar wel ontzettend aardige bediening, voorkomend en netjes. Een menukaart met allerlei kleine heerlijkheden, probeer de gevulde pannenkoek maar eens, wedden dat u er een adresje bij heeft gevonden!
Telefoon: 08 6029 926
Facebook: https://www.facebook.com/piratebaycafe

DE DRIE OLIFANTEN
Echt verwend worden kunt u in dit kleine resort, 5 pittoreske bungalow’s in Thaise stijl met ieder zijn eigen jacuzzi. Over de service zult u jaren napraten als u hier gelogeerd heeft. Het resort te midden van een oase met bomen en zwembad.
Telefoon: 08 1803 5415
Website: https://www.dedrieolifanten.nl/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/The-Three-Elephants-Resort-1347075948695586/

COFFEESHOP GO COFFEE SOI 7
Zonder twijfel drinkt u hier de lekkerste cappuccino van Jomtien, wel of niet met een heerlijk gebakje, in eigen keuken gemaakt. Go Coffee treft vanaf de Beach Road Jomtien gezien als laatste zaak aan de linker kant. Dit is een ideaal stekje om op de morgen medelanders te ontmoeten voor een gezellige babbel.
Facebook: https://www.facebook.com/Gerritmali

RESTAURANT THE WINE CELLAR
Dit restaurant in hotel Poseidon in Jomtien heeft iedere maand indrukwekkende acties, zoals fondue-avonden, wijn-diners, tapas-diners en nog véél meer. Als u lekker in de watten gelegd wil worden, ga dan daar eens een vorkje wegprikken, ik kan het u aanbevelen.
Telefoon: 08 1362 6612
Website: http://poseidon-pattaya.com/
Facebook: https://www.facebook.com/poseidon.winecellar

HOTEL RESTAURANT TULIP HOUSE
Dit restaurant staat vooral bekend om hun activiteiten, deze maand hebben ze een Hollandse Haring maand, een avond onbeperkt spareribs eten,  een hapjes-avond en in de maand oktober weer andere avonden.
Telefoon: 08 7941 4015
Website: https://tuliphousejomtien.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Tuliphouse-833885143295452/

GUESTHOUSE CONCORDIA & MARIYA KITCHEN
Als u snel over de Soi Wat Boon rijdt, bent u er voorbij eer u er erg in heeft. Dit guesthouse bestaat uit 25 hotelkamers verdeelt over drie elkaar elkaar staande gebouwen. De kamers zijn eenvoudig, maar bovenal schoon en voorzien van alle gemakken.
Concordia beschikt over een restaurant, café en een loundry.
Of het nu voor logies of eten is, betaalbaarheid is hier het credo!
Telefoon: 08 8949 8737 of 038 244569
Website:
Facebook: https://www.facebook.com/Mariya-Kitchen-107073784274877/

GUESTHOUSE DOUBLE DUTCH
Dit guesthouse had uw nieuwbeer over het hoofd gezien, het is een gelegen in Soi Welcome in Jomtien, op amper 150 meter van de zee, en beschikt over keurige kamers, voorzien van alle gemakken.  Men voert hier een bescheiden menukaart. Ik heb hier ooit eens de zelfgemaakte leverworst gegeten, heerlijk voor op de boterham.
Telefoon: 08 4677 7014
Website: http://www.doubledutchthailand.com/

INDONESISCH RESTAURANT THE DIFF
Net onder de rook van Pattaya treft u in Baan Amphur restaurant The Diff aan, hier kunt u terecht voor de originele Indonesische keuken, alle gerechten worden volgens familierecepten gemaakt, ook heeft dit restaurant een tal van gerechten om mee naar huis te nemen. Enkele keren per maand organiseert The Diff een speciale avond waarop van een Indonesisch Tempo Dulu buffet te genieten is.
Telefoon: 08 8979 7002
Website: https://thediffrestaurant.com/

Natuurlijk kan ik zijn dan ondanks mijn zorgvuldigheid een bedrijf, restaurant, coffeeshop over het hoofd gezien heb. Niet getreurd, laat het mij subiet even weten, dan zet ik die Nederlandse of Belgische onderneming gelijk even bij.

Olleke Bolleke wenst u al het zakelijke succes toe!

 

 

Go To Top