Susanne SpliethoffBiografie Suzanne Spliethoff – Olleke Bolleke Radio

Suzanne Spliethoff is sinds begin juni de sidekick bij het zondagmiddagprogramma “Oh, Oh, Oh, dit is de Paul en Fenno show”. Zij interviewt leuke artiesten en BN-ers en bespreekt elke week een lekker recept met de privéchef van Olleke Bolleke Radio: Bart van der Lee.

Suzanne werkt al jaren als freelance presentatrice, actrice en voice-over. U kunt haar kennen van het tv-programma Life is Beautiful op RTL4 en als verslaggever van IJburgTV. Ook presenteert zij al 9 jaar een live kinderprogramma bij Emma TV, het tv-station van het Emma Kinderziekenhuis/AMC. Naast haar theateropleiding heeft Suzanne de studie Biomedische Wetenschappen afgerond, waardoor ze een veelgevraagd presentatrice is voor ziekenhuizen, farmaceuten en zorgverzekeraars. Haar fascinatie voor de wetenschap kan ze ook goed inzetten als actrice en zakelijk leider van Het Acteursgenootschap, waarmee ze internationale voorstellingen geeft voor universiteiten en wetenschappelijke instituten.

Verder presenteert ze verschillende livestreams voor het Ministerie van VWS, doet ze alle straatinterviews voor de ABN AMRO, en heeft ze veel ervaring als dagvoorzitter tijdens evenementen, zoals de Uitmarkt.

Daarnaast is Suzanne als voice-over regelmatig te horen in RTV-commercials, bedrijfsfilms en hoorspelen. En sinds kort dus op Olleke Bolleke Radio, samen met Paul Montfroy en Fenno Werkman.

 

sterrentop25

Go To Top