John DeventerJohn Deventer – Olleke Bolleke Radio

Hallo mijn naam is John Deventer, ik ben de programmamaker van Post voor Holland.

En voor de eerste uitzending van Post voor Holland moeten we terug naar november 2014, toen het programma op het toen jonge internet radio station RTV Holland zijn premiere beleefde.

Waar Post voor Holland tot december 2017 op zowel op de zaterdag als de zondagmiddag te beluisteren was. Helaas door het stoppen van RTV Holland eind december 2017 was ook Post voor Holland gedoemd om haar activiteiten te staken.

Wat natuurlijk heel jammer was, en toen ben ik opzoek gegaan naar nieuwe omroepen.


In januari 2018 maakte Post voor Holland een frisse nieuwe start op online radio station Hollands Palet/Den Haag Totaal waar het tot op heden nog steeds te beluisteren is op de zaterdagmorgen  van 9 tot 11 uur. 

Maar de ambities van Post voor Holland reiken verder, zo is het programma sinds september 2018 ook te beluisteren op dit station Olleke Bolleke radio in Thailand.
Lokale tijd van 18 tot 20 uur op zondagavond en Europese tijd 12 – 14 uur in de wintertijd.
En de zomertijd van 13 tot 15 uur ook op de zondag en de show wordt ook op woensdag herhaald.
Weer van 18 tot 20 uur in Thailand en Europese tijd (12 – 14 uur Winter /Zomer – 13 tot 15 uur.

In Post voor Holland draait het wekelijks om verhalen van Nederlanders en ook Vlamingen die buiten Nederland/Belgie wonen.

In de twee uur dat het programma duurt word met de gast van de week terug gekeken op de beslissing om Nederland of Belgie te verlaten. 

Het moment van de beslissing, de voorbereidingen, de start in het nieuwe land, waar men nu woont, de verschillen en overeenkomsten met het thuisland en nu nieuwe land.
De verschillen in keukens, wat men nu doet en ook welke hobby’s er worden beoefend.

En aan het einde van het gesprek wat door de Post voor Holland radioshow zal lopen als een rode draad kan men een muzikale groet doen aan familie en vrienden in Nederland en of Belgie.

Tevens hoor je ook wekelijks een radio wereldcolumn van een Nederlander die buiten Nederland woont en daarin wordt bij toerbeurt door de verschillende columnisten verslag gedaan van hun leven in het nieuwe land waar ze naar toe zijn verhuisd.

Meer informatie en aanmelding als gast - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

sterrentop25

Go To Top