triathlon

PATTAYA:- In de maand november wanneer het in Thailand iets koeler gaat worden, wordt de traditionele Triatlon van Pattaya gehouden.

Dit jaar zal de langverwachte Pattaya Triatlon op 9 en 10 november gehouden worden, waarbij de triatleten het tegen elkaar op zullen nemen in verschillende races.  

Verwacht wordt dat duizenden mensen van over de hele wereld aanwezig zullen zijn, waarvan meer dan 1.200 geregistreerde deelnemers zullen zijn.  

Het evenement zal bestaan ​​uit meerdere onderdelen, te beginnen met een ontbijtrun van 5 km of 10 km die om 06.00 uur aanvangt evenals het Triathlon-evenement zelf, bestaande uit een 750-meter zwemmen in de buurt van de Bali Hai-pier, 20 km fietsen in de gebieden Pratumnak en Beach Road van de stad en ter afsluiting een afstandsloop van 5 kilometer.

Deelnemers die hun specifieke onderdeel binnen de toegewezen tijd voltooien, ontvangen een medaille bij de finish en de topfinishers bij elk onderdeel krijgen ook trofeeën en geldprijzen variërend van 1.000 baht tot 50.000 baht, afhankelijk van het onderdeel.

triathlon2

Bezoekers worden aangemoedigd om het evenement bij te wonen en hun favoriete concurrenten aan te moedigen.  

Olleke Bolleke in Thailand wenst alle actieve lezers vanuit zijn redactiekamer veel succes toe en een veilige Pattaya Triathlon 2019.

Go To Top