polo1

PATTAYA:- Dit is één van de meest prestigieuze evenementen op de Thaise Polo- en socialite-kalender, het toernooi wordt georganiseerd om geld in te zamelen het project van H.R.H. prinses Maha Chakri Sirindhorn, de Chitralada Vocational School.

Dit jaarlijkse door BMW gesponsorde Thai Polo Open vindt plaats veelal in januari op het terrein van de Thai Polo & Equestrian Club in Pattaya Oost plaats.

Op de VIP-gastenlijst staan ieder jaar hooggeplaatste personen van royalty's tot ambassadeurs en worden er tal van nationale en internationale beroemdheden verwacht.

Vier teams uit Azië strijden ieder jaar om de Princess Cup.  De sportieve activiteiten op de dag omvatten play-off wedstrijden en finales, gevolgd door de uitreiking van de trofee en andere prijzen, terwijl toeschouwers kunnen genieten van een ontspannen cocktailparty.

De bezoekers kunnen genieten van fanfarekorpsen en winkelmogelijkheden en kunnen kennis maken met verschillende sponsors die tussen de palmbomen hun tenten op het terrein schilderachtige Thai Polo Club hebben opgeslagen.

Jongere fans krijgen de kans om hun paardensportvaardigheden te testen met de beschikbare pony’s en hun collega's te zien in een junior springconcours.

polo2

Het evenement begint meestal aan het begin van de middag waarbij alle bezoekers van harte welkom zijn. Dit evenement kenmerkt zich een beetje door dames met weelderige hoeden zoals bij de Ascot races in Engeland, leuk om gewoon eens mee te maken.

Lokatie: Bij Mabhrachan meer bij Horseshoe Point

Telefoon: 02 651 4081-5

Website:  www.thai-polo-club.com.

E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Go To Top