rainbow1

PATTAYA:- Enige jaren geleden verhuisde het jaarlijkse Pattaya Pride community-festival uit Boyz Town naar het centrum met zijn Rainbow Festival op Central Festival Pattaya Beach, waar laatste jaren in de maand februari wordt gehouden.

De gemeente pattaya hecht veel waarde aan het sociale leven van LHBT gemeenschap in de stad en promoten niet alleen dit gay festival maar streven er ook naar dat er veilig seks wordt bedreven.

Het festival begint en eindigt altijd met een kleurrijke parade langs Beach Road met praalwagens van barren, transgender cabaretartiesten en hiv-liefdadigheidsinstellingen.  Véél van de deelnemers dragen weelderige kostuums, waarbij het ene kostuum het andere in het niet laat vallen.

rainbow2

Het evenement wordt financieel ondersteund door het YWCA Bangkok-Pattaya Centre, Central Festival en het stadhuis.  De belangrijkste activiteiten vinden veelal plaats op de begane grond van het winkelcentrum waar mensen workshops kunnen bijwonen, regenboogbruiloften kunnen organiseren en wordt er iedere dag leuke events georganiseerd.

Go To Top