maya music1

PATTAYA:- Het Maya Music Festival in deze kustplaats combineert de Thaise tradities en cultuur met westerse dansmuziek om éénn ​​van de grootste en populairste muziekfestivals in Thailand te creëren. 

Het beschikt over twee opvallende podia met grote DJ's die Electro House, Progressive House, Trance en Popmuziek draaien op de ene en lokale live bands spelen op de andere. 

Na een succesvol debuut in Bangkok in 2015, verhuisde het festival naar zijn huis net ten noorden van Pattaya in 2016, waar het sindsdien in de maand februari wordt georganiseerd.

Het iconische middelpunt van het Maya Music Festival in Pattaya is het 26 meter hoge podium dat lijkt op de apenkoning van de Thaise legende - Hanuman. 

Een deel van het concept achter het festival is het behoud en de presentatie van oude Thaise kunst door het te combineren met populaire moderne muziek, een mix die zeer succesvol is.  

maya music2

De ticketprijzen voor de vroege vogels kosten 3500 baht voor een 2-daagse toegang, maar er let op, er zijn er slechts 1.000 goedkope toegangskaarten beschikbaar.  

Daarna gaan de prijzen omhoog tot ongeveer 4.500 baht en helemaal tot 200.000 baht voor de VVIP Platinum-tafel (voor 10 personen) passen, waardoor je het best mogelijke uitzicht hebt, eigen toegangsregels, privébar en privétoilet,  en enkele andere voordelen.

Voor meer informatie, klik hier ⬇️

http://www.bangkok.com/pattaya/essential_info/maya-music-festival.htm

Go To Top