boat show1

PATTAYA:- In de maand november staat de “Ocean Marina Pattaya Boat Show” ieder jaar op de kalender. Dit is één van de grootste lifestyle-evenementen voor boten en luxe in Thailand en trekt elk jaar meer dan 5.000 bezoekers. 

Gemiddeld liggen er 25 jachten in de haven om bewonderd te worden en staan er 85 verkoopkramen met allerlei items met een maritiem tintje verspreid over 18.522 m² tentoonstellingsruimte.

Daar worden de nieuwste luxe waterscooters geshowd, maar ook onroerend goed, auto's en meer, eigenlijk alles wat u nodig hebt om er een luxe leventje op na te houden.

Hoewel het niet de grootste expositie in Thailand is (die eer komt de PIMEX in Phuket toe), loopt het qua bezoekersaantal en schaalgrootte zeer achter Phuket aan.

boat show2

Deze beurs, want dat is het eigenlijk, trekt grote exposanten zoals Princess, Azimut, Multihull Solutions en Simpson Marine aan, die samen met de verkopers van uitstekende wijnen en van de supercars die worden tentoongesteld, een sfeer van luxe en ontspanning creëert.

Locatie: Ocean Marina Yacht Club, Na Jomtien 

Tel: +  66 (0) 2 661 6800 

Facebook. Ocean Marina Pattaya Boatshow 

Gratis toegang

Go To Top