pattaya-omg.jpeg

PATTAYA:- Als u de Pattaya en omgeving op eigen houtje wilt ontdekken is dat sowieso een uitstekende manier om alle culturele hoogtepunten van deze kustplaats te ontdekken.

Begin bij het iconische Sanctuary Of Truth, een uniek monument gebouwd als een waardering voor filosofie, kunst, cultuur en geloof.

Ga daarna door naar de drijvende markt van Pattaya, waar je een uur de tijd hebt om een afspiegeling van de lokale bevolking te zien peddelen tussen klanten in hun traditionele boten en rijsthoeden op.

U krijgt de gelegenheid om souvenirs en lokale straatvoedsel te kopen en allerlei soorten producten te koop zien.

Bezoek vervolgens de Buddha Mountain, een gigantische tegen een bergwand gelasterde Boeddha afbeelding, héél imposant op te zien.

Bezoek vervolgens Jomtien Beach, een ander toeristisch strand net ten zuiden van Pattaya.

Bij de Big Buddha-tempel treft u enkele van de grootste Boeddha-beelden ter wereld aan, met in de nabijheid een fantastisch panorama uitzicht over de baai van pattaya en de oude stad.

Ga daarna door naar Bali Hai Pier, een centraal kenmerk van Pattaya met aansluitend de beruchte voor sommige toeristen befaamde Walking Street, het grootste uitgaanscentrum van Pattaya.

Voor de vroegboekers bestaat er een korting van 150 Baht, de deelname kost dan 900 Baht en zijn via  www.ticketme.co  te verkrijgen.

Ga voor meer informatie naar:  www.facebook.com/Hello  Kitty Run Pattaya 2019

Go To Top