WAAROM ADVERTEREN BIJ OLLEKE BOLLEKE RADIO VOOR U INTERESSANT IS

In een medialandschap waarin u tientallen manieren heeft om te adverteren, zijn wij ervan overtuigd dat Olleke Bolleke Radio een onmisbare rol speelt om uw bedrijf of product in de spotlights te zetten, en zodoende uw omzet te vergroten / uw doel te bereiken. Lees hier 4 redenen waarom Olleke Bolleke Radio voor u de juiste keuze is om te adverteren.

1. OLLEKE BOLLEKE RADIO IS BETROUWBAAR

Uit doelgroeponderzoek komt naar voren dat termen als ‘betrouwbaar’, ‘positief’ en ‘professioneel’ begrippen zijn waar velen in Pattaya Olleke Bolleke Radio mee associëren. Olleke Bolleke Radio een zeer sterke band met haar luisteraars en vormt een belangrijk en vertrouwd onderdeel van hun dagelijks leven. Hoort de luisteraar uw commercial op Olleke Bolleke Radio, dan zal deze daar snel positieve associaties mee hebben. Tijdens het ontbijt, in de auto, op het werk of in winkels. Olleke Bolleke Radio is overal.

2. OLLEKE BOLLEKE RADIO DENKT MET U MEE

Wat is de boodschap die u wilt overbrengen? Wilt u naamsbekendheid en ‘top of mind’ worden bij uw doelgroep? Biedt u juist iets exclusief aan, waar iedereen van moet weten? Of organiseert u een evenement / kortlopende actie waarvoor mensen snel in actie moeten komen? Bij Olleke Bolleke Radio wacht een klein team op u, die in overleg met u precies weten hoe ze uw potentiele klanten het beste kunnen aanspreken. Als uw product past binnen de programma’s van Olleke Bolleke Radio, kan Olleke Bolleke Radio met speciale promotionele acties opzetten om uw doelgroep nóg beter te bereiken.

3. RADIO BLIJFT EEN STERK MEDIUM

Zegt u zelf: worden we niet overspoeld met advertenties in kranten en uitnodigingen op Facebook? Hoeveel aandacht schenkt u er nog aan? Reclame op de radio beklijft. Die sterke slogan, het muziekje dat in je hoofd blijft zitten, de opvallende openingszin van de commercial; allemaal voorbeelden die de meerwaarde van radio bevestigen. Daarnaast: iedereen kan reclame maken op Facebook, maar reclame op de radio gaat net een stapje verder en geeft uw bedrijf / product een professionelere uitstraling. Vrijwel alle radiocommercials op Olleke Bolleke Radio worden bovendien door professionele voice-overs in Nederland ingesproken. De productie van een commercial duurt daardoor soms enkele dagen langer dan bij andere zenders, maar het resultaat klinkt veel beter.
Wij nodigen u uit om vrijblijvend te komen brainstormen over de mooie en leuke mogelijkheden en kansen die adverteren op de Olleke Bolleke Radio u biedt.

4. AFSPRAAK MAKEN

Heeft u interesse of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met op ons.

Go To Top