De Nederlandse radio vanuit "Het Land Van De Glimlach".
Iedere dag geweldige live shows zowel Nederlandse als Belgische DJ’s zodat Olleke Bolleke zeker weet dat er niemand van zijn leden vergeten wordt.

Olleke Bolleke brengt op geheel eigenwijze gezellige herkenbare muziek, afgewisseld met het Nederlandse nieuws (op het hele uur) en het Thaise nieuws (op het halve uur) bij u in huis.
Wij houden je op de hoogte van leuke evenementen in Pattaya en omgeving.

Inmiddels draait uw Nieuwsbeer alweer enige tijd aan de knopen en de luisterresultaten zijn méér dan bevredigend. Inmiddels luisteren duizenden “Thailand Aanbidders” van over de hele wereld frequent naar deze pas opgerichte online radio zender.

Uw nieuwsbeer heeft zelfs vernomen dat er zelf horecabedrijven in het land zijn, die Olleke Bolleke Radio in hun bedrijf als achtergrond muziek ten gehore brengen.

En dat is niet vreemd, want Olleke Bolleke Radio geeft een prima aanvulling op het Thaise nieuws maar ook op het wereldnieuws, en dat allemaal muzikaal omlijst met voor u herkenbare gezellige muziek uit de 60 en 70 jaren afwisselen met een aantal goede keigoede nummers uit de 80 en 90 e jaren.

radio2

Go To Top